Bács lemez - Kezdőlap
Tartalom betöltése...Kattintson a képre a részletes tájékoztatóért vagy
vegye fel a kapcsolatot értékesítőinkkel IDE kattitva!

 
Aranytölgy
A legújabb famintás lemez

Termékújdonságunk a famintás család legújabb tagja az Aranytölgy.
A méltán népszerű famintás termékkínálatunkat, a vevői igényekhez igazodva folyamatosan bővítjük. Az Aranytölgy szín világosabb árnyalatával, élethű, fahatású erezetével és az acél alapanyag tartósságával, évtizedekig tökéletes esztétikai és funkcionális hatással fog rendelkezni.
Tökéletes választás lehet kerítésnek, falburkolatnak, virá-gosládának...csak a képzelet szabhat határt a felhasználá-sának. 

AZ Újdonságnak itt még nincs vége!

Az Aranytölgy illetve a méltán népszerű Dió
lemezek, mostantól kétoldalon színezett verzióban is elérhetőek!
Terracotta lemez
 

A Terracotta lemez újdonság kínálatunkban. Fiatalos, vidám szín, mely megfogja a tekintetet. Segítségével igazi mediterrán hangulat varázsolható, akár tetőre, akár kerítésre. Tökéletes választás lehet falburkolatnak, virágosládának...csak a képzelet szabhat határt a felhasználásának. A Terracotta lemezből készült cserepeslemezek segítségével igazán egyedivé teheti családi házát. Had irigykedjenek a szomszédok!
Kattintson a további képekért!
 
Bemutatkozás!
 
A Bács-Lemez Kft. 2014-ben alapított, teljes egészében magyar tulajdonú cég. Kecskeméten, az 5 számú főút Budapest irányába kivezető szakaszán található telephelyünkön kiváló minőségű termékeket kínálunk tetőfedések, könnyűszerkezetes épületek kivitelezéséhez.

Telephelyünkön bemutató terem is található, ahol minden érdeklődő megtekintheti az általunk forgalmazott termékeket több színben is. Ezen túlmenően szakmai tanácsokkal segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb építőelemeket igényeiknek megfelelően.

 

Termékrendelés


Folyamatosan megújuló akciókkal igyekszünk kedveskedni minden érdeklődőnek. Közel 3000 négyzetméter trapézlemezt, cserepeslemezt, szendvicspanelt tartunk raktárkészlet-en különböző színben és méretben  annak érdekében, hogy minél hamarabb kiszolgáljuk vásárlóinkat.

Érkezhet határozott elképzeléssel hozzánk a vásárolni kívánt termék színét, típusát, méretét (akár darabonként eltérő hosszúság) illetően. Ebben az esetben a telephelyünkön átveheti az egyedileg legyártott termékeket a megrendelést követő tíz napon belül. A meglehetősen rövid gyártási határidőt a kitűnő gyártói kapcsolatainknak köszönhetjük.
 
Minőség
 
Kizárólag olyan szendvicspaneleket, trapézlemezeket, cserepeslemezeket, szelemeneket értékesítünk, amelyet gyártója szakszerűen bevizsgált és a termékek minőségét hatékony minőségirányítási rendszerrel biztosítja. Ennek köszönhetően a termékek teljesítménynyilatkozattal és CE jelöléssel minden esetben rendelkeznek.